Winkelcentrum De Hooge Meeren Hoogezand

            

Het Winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand is één van de grootste overdekte winkelcentra van het Groningen en Drenthe, met ca. 100 winkels en een winkeloppervlakte van ruim 23.000 m². Het winkelcentrum bevat onder andere drie supermarkten (Albert Heijn, Lidl en Supercoop), andere publiekstrekkers zoals een grote HEMA, Xenos, C&A en Scapino en uiteraard vrijwel alle landelijke filiaal- of franchise-organisaties. Daarnaast zijn er tal van zelfstandige winkeliers gevestigd.

                       

B&W Bedrijfsmakelaars is in al deze gevallen als verhurend makelaar opgetreden voor de desbetreffende eigenaar. Wij hebben met ons nieuwe kantoor gekozen voor Hoogezand, aan de buitenzijde van het                        winkelcentrum De Hooge Meeren. Zodoende kunnen wij onze opdrachtgevers ten oosten van de stad Groningen nog beter van dienst zijn.

               

Het Winkelcentrum De Hooge Meeren beschikt over de beste parkeerfaciliteiten van het Noorden en is bekroond met het cijfer 8.1. Dat wijst de parkeertest,  van het Dagblad van het Noorden uit. Een citaat uit Het Dagblad van het Noorden van zaterdag 14 november 2009 luidt:

"och wat is het heerlijk soepeltjes aanrijden bij de Hooge Meeren in Hoogezand. Geen files, geen rijen voor de stoplichten. De perfecte aanvliegroute. Parkeren is hier gratis, zelfs in de parkeergarage. De winkels zijn aangenaam dichtbij zoals o.a.  de Hema, C&A, Albert Heijn. Rondom kan de consument praktisch voor de deur parkeren. De vakken zijn ruim en in grote getale aanwezig".

Kijk voor het actuele aanbod in de rubriek winkelruimte


 

 

  • TE KOOP een representatief winkelpand, gelegen in het Winkelcentrum De Hooge Meeren

   Gorecht Oost 6C, Hoogezand

   De KOOPPRIJS is verlaagd naar € 199.500,00 K.K.

   Meer info onder:

   Winkelruimte HZ.83